Ben jij al lid van de Pearse Köp? Nog niet? Meld je dan nu aan!
Met J.C.V. de Pearse Köp vier je samen met meer dan 200 andere jongeren uit Weerselo een spetterend carnaval.

Wie zijn wij?
De Jongeren Carnavals Vereniging de Pearse Köp is opgericht in 2010 en is bedoeld voor alle jongeren uit Weerselo. Nadat je de basisschool verlaat kan je bij ons lid worden en mee doen met alle activiteiten die wij organiseren.

Wat doen wij?
– Optochten lopen.
Wij bouwen elk jaar een eigen wagen en maken onze eigen pakken. Met de wagen lopen wij optochten in o.a. Weerselo en Oldenzaal. Met meer dan 150 jongeren vullen wij de straten en feesten erop los.

– Carnavalsfeesten
Elk jaar hebben wij ons eigen Jonkerbal, een receptie, opening residentie etc. Deze feesten worden allemaal gehouden in onze eigen residentie Café de Troll. Daarnaast bezoeken wij ook verschillende andere jongeren verenigingen in de regio. Samen met hen maken wij er altijd een gezellig feestje van.

– Overige activiteiten
Naast de feesten tijdens carnaval organiseren wij ook het Beachvolleybal toernooi, het carnaval zomervoetbal toernooi, oud- en nieuwfeest bij de Troll en natuurlijk de Teenageparty (speciaal voor jongeren t/m 16 jaar).

Wat hebben we nog meer voor jullie?
Wanneer je lid wordt van de Pearse Kop krijg je het prachtige paarse kieltje, jaarlijks een speldje van de hoogheden en je eigen ledenpasje. Met dit ledenpasje kun je verschillende kortingen krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een korting op het halen van je rijbewijs bij Brookhuis of korting op je verzekeringen bij Bolk assurantiën (altijd handig als je op vakantie gaat!). Ook krijg je korting op de Partybus, het beachvolleybaltoernooi etc.

Genoeg redenen dus om lid te worden! Maar hoe doe je dit?
Klik hier voor het aanmeldingsformulier en lever deze in bij het secretariaat, Bijenlaan 16, 7595 BE Weerselo

Als je aankomend seizoen nog wilt meelopen met de optochten dien je dit formulier in te leveren tot uiterlijk begin november! Pearse-Kop