Laat koning Winter maar komen

Hij laat dit jaar lang op zich wachten, maar wij hopen dat u er toch nog kennis mee zult maken: Koning Winter. Een hoogheid die voor de carnaval veel roet in het eten kan gooien, maar niet voor u! Want u kunt er voor kiezen om hem met zijn gevolg weg te strooien… met zout. JVC De Pearse Köp staat u daarbij met raad en daad terzijde, want afgelopen november hielden wij onze eerste zoutactie.

 

Zo zout heeft u het nog niet gegeten

Voor nog geen tientje kon u zich verzekeren van een ijsvrije stoep en inrit. En wellicht maakt u er ook nog een stukje van de route voor de carnavalsoptocht mee vrij. Want met 25 kilo strooizout van JVC De Pearse Köp voor 9,50 euro hoeft u Koning Winter niet meer te vrezen. En u steunt ons dubbel: vrij baan voor de mooiste optocht van Weerselo en wij kunnen weer verder met het bouwen van de praalwagen, het verzorgen van prachtige kostuums en het organiseren van feesten voor de jeugd van Weerselo.

 

Smaakmaker bij uitstek

Bij de aankondiging voor onze zoutactie kregen we al veel goede reacties. En in de loop van de verkoopdag kwamen daar nog vele bij. Dat smaakt duidelijk naar meer. Volgend jaar zullen we de actie daarom zeker weer herhalen en hopen dan natuurlijk nog veel meer zout te kunnen verkopen. Dus laat de winter nu maar komen want dat strooizout onbeperkt houdbaar is, vertellen wij er uiteraard liever niet bij. Niettemin bedankt voor uw steun en een stroeve winter gewenst!

 

Tot volgend jaar!!!